Suka shopping online? Rugi tak guna shopback

Suka Shopping Tapi Nak Save Money?

Senang je. Sekarang korang boleh shopping online sambil dapat duit ya.

shopback the smarter way

Macam mana tu?

Beli barang dari kedai faveret korang atau booking menggunakan apps Shopback.

Betul ke ni syedot??

Ya, dengan Shopback korang boleh dapat sehingga 30% Cashback dari lebih 500 online store

“Yeke?? Ala.. ruginya dulu spend duit banyak kat Shopee, Zalora, Airbnb, Grab, Sephora tapi tak dapat pape pon!”

Takpe.
Boleh start dari sekarang.

Banyak dah online shop & booking apps partner dengan Shopback, so cubalah tengok kot2 kedai yg kau selalu beli online tu ada dekat shopback.

.

cara dapat cashback dari shopback

Bagaimana Untuk Menggunakan Shopback?

  1. Cari store faveret anda untuk shopping menggunakan apps Shopback
  2. Wajib klik dari Shopback. Shopback akan buka kan laman web atau apps tersebut
  3. Buat pembelian seperti biasa
  4. Cashback dari pembelian anda akan dikesan & ianya akan dikreditkan ke akaun shopback anda dalam masa 2 hari selepas pembelian
  5. Untuk keluarkan duit ke akaun bank, ada tempoh menunggu.
  6. Selepas tamat tempoh menunggu 2-4 bulan, barulah anda boleh keluarkan cashback yang terkumpul dari akaun shopback kepada akaun bank anda

Kenapa ada tempoh menunggu sampai 2-4 bulan?

Untuk shopback sahkan pembelian anda ☑
Sekiranya pembelian anda berjaya tanpa sebarang cancel, return atau exchange, barulah cashback anda juga dikira sah & boleh dikeluarkan dari akaun shopback kepada akaun bank anda

*Harus diingatkan bahawa minimum pengeluaran cashback adalah RM 10. Jika cashback bawah dari RM 10, anda perlu kumpul lagi cashback sehingga cukup jumlah pengeluaran minima

.

shopback category
Ada pelbagai kategori didalam shopback

Korang setiap kali nak spend duit, ingat Shopback dulu tau!

Aku pun baru je start pakai shopback, shopping itu ini cashback terkumpul adalah dalam RM160.
Gigih siap buat list kat bawah ini untuk ingatkan diri sendiri supaya berbelanja guna platform shopback

Dekat Apps Shopback

Nak tempah hotel atau homestay,
Ada Agoda, Booking.com, Airbnb

Nak book flight
Ada MAS airlines, Expedia

Nak guna kereta
Ada grab, EasyRentCars, Rentalcars.com

Nak balik kampung naik bas
Ada BusOnlineTicket, CatchThatBus

Nak beli buku,
Ada kinokuniya, Bookdepository

Nak beli makeup & skincare,
Ada Sephora, Hermo

Nak beli supplement,
Ada iherb

Nak baju baru,
Ada Fashionvalet, Zalora, Uniqlo

Nak topup handphone
Ada category untuk reload credit

Nak beli barang overseas
Ada ebay, amazon, aliexpress

Nak beli kasut,
Ada Adidas, Nike, JD Sport

Nak beli software antivirus,
Ada Norton, AVG antivirus

Nak beli barang murah
Ada shopee

Nak pergi spa, massage, beauty saloon
Ada Fave

Nak order makanan
Ada foodpanda, Delivereat

Nak beli barang dapur
Ada happyfresh, Honestbee

Banyak kan? Setiap benda yang korang spend boleh kata hampir semua ada dekat shopback.

.

shopback bukan scam

Tips Maksimumkan Penggunaan Shopback untuk Buat Income Tambahan

1# Tawarkan servis booking atau pembelian kepada keluarga, kenalan & tempat kerja.

– Kalau nak pergi travel dengan family atau kawan2, jadilah orang pertama yang volunteer untuk bookingkan tiket flight, hotel & tempat tinggal.

– Kalau nak sewa kereta semasa travel didalam group, kau volunteer lagi utk bookingkan

– Kalau kawan lapar malam2, kau tolong dia orderkan foodpanda guna shopback kau.

– Buat servis topup guna shopback

– Belikan barang untuk company, lepastu claim balik & cashback dari shopback tu simpan la apa lagi??

.

2# Refer kawan kepada apps shopback

Benda baik kenalah share. Hanya kenalkan shopback pada kawan-kawan yang belum download lagi apps ini. Korang akan dapat RM5 untuk setiap orang yang register menggunakan link korang dan kawan pun akan dapat RM5.  Win win situation.

.

Nak jimat berganda dengan Shopback?

Beli semasa SALE.

sephora iherb cashback
Aku shopping di Sephora & iherb time SALE 2-3 bulan lepas. Cashback dari iherb dah masuk 

Pastikan alert bila store faveret korang ada buat SALE. Gunakan Shopback & gabungkan dengan harga SALE tu. Nanti banyak gila korang dapat jimat. Btw, Sephora bakal buat sale awal bulan 4 nanti. Jangan lupa guna Shopback. Diskaun dapat, duit pun dapat.

Yang belum download Shopback, boleh download sekarang guna link ini
Shopback The Smarter Way

Harapnya artikel ini bermanfaat, terutamanya kepada yg sebelum ni tak tau shopback tu apa, sekarang dah dapat tau & boleh berjimat. Satu kepuasan ya bila dapat bantu orang lain berjimat.

Jom berbelanja secara bijak! 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *