SALE sempena ulangtahun ke-7 Lazada

Tarikh ulangtahun ke-7 Lazada adalah pada 27 mac 2019.

Untuk meraikan ulangtahun mereka, Lazada mengadakan SALE yang telah pun bermula dari 21 mac dan akan berterusan sehinggalah 27 mac. Semua kategori ada SALE ya seperti produk kosmetik, skincare, peralatan elektronik, fashion, barangan bayi dan sebagainya.

Ada 3 Offer dari Lazada iaitu limited-time-only Flash Deals, Mesti Beli deals and ‘Slash It’

slash lazada
Promosi ‘Slash It’ dari Lazada

Aku rasa yang paling menarik antara ketiga-tiga ni adalah ‘Slash It’ dimana Lazada akan memaparkan harga asal barang tersebut dgn harga diskaunnya ada yang serendah 0.01 sen. Untuk dapat harga diskaun tersebut, anda perlu jemput seberapa banyak kenalan untuk ‘Slash’ harga sehingga mencapai quota yang ditetapkan oleh Lazada. Nilai barang yang ada dalam offer ‘Slash It’ ni mahal-mahal jugak aku tengok. Ada oven, smartphone, jam, rice cooker, basikal. Semua tu ADA yang korang boleh dapat serendah 0.01 sen sahaja! That’s practically free?? Dengan syarat bagitau kawan2 untuk bantu korang slash harga. Menarik kan?

So… being the beauty lovers that i am.
i’m definitely gonna focus more on the beauty section to share with you guys.

ini sebahagian daripada produk yg akan on SALE pada 27 Mac

lazada beauty sale
Gift with purchase dpd Mac & Dyson dapat diskaun RM150 off
lazada beauty offer
Diskaun 50% dan keatas utk lipstick, foundation, blusher & bb cushion
micellar water sale
Micellar cleansing water murah2, ada yang RM7.50 je. Set MUFE tu pun berbaloi!

Peringatan, sila berhati-hati semasa membeli. sebab Lazada pun ada seller yg jual fake produk.
Pastikan beli dari official store dekat Lazada. Untuk pastikan, tengok dekat bahagian Sold By, kalau ada nama brand tersebut dan bawahnya ada tulis Lazmall | Flagship store maksudnya memang original daripada brand tersebut.

Ok, Harga sale dah dapat, jom tengok Voucher, promo code & Cashback pulak

collect voucher rm7

Jangan lupa collect voucher, New customer akan dapat RM7 off dengan minimum pembelian RM17. Lazada akan keluarkan voucher baru setiap hari pada jam 12 tengahari, 4 petang, 8 malam & 12 malam. Rajin-rajin la korang tengok voucher terbaru dan collect seberapa banyak mungkin.

lazada wallet
Lazada pun dah ada Cashback

Lazada juga ada memperkenalkan fungsi Lazada Wallet untuk memudahkan urusan pembayaran. Apa yang bestnya Lazada Wallet ini adalah bila korang Topup, akan dapat cashback. Cashback yang ditawarkan adalah sebanyak 10% untuk pengguna baru Lazada Wallet dan 5% untuk pengguna sedia ada. Jadi, untuk pengguna baru, topup kali pertama tu bolehlah masuk duit lebih sikit untuk menikmati cashback 10%

shopback lazada
Gunakan Shopback untuk membeli-belah

Last sekali, jangan lupa shopping di Lazada menggunakan Shopback. Untuk bahagian health & Beauty di Lazada, Shopback bagi 8% Cashback untuk new customer dan 4% cashback untuk customer sedia ada.

Step Untuk Jimat Besar semasa Lazada Sale

  1. Buka Shopback & cari Lazada store
  2. Topup Lazada Wallet untuk urusan pembayaran
  3. Pilih barang-barang yang On sale
  4. Gunakan Voucher yang telah anda collect
  5. Lengkapkan transaksi pembayaran

*Lepas korang dah bayar, tiba-tiba rasa nak shopping lagi kat lazada, wajib buka lagi sekali apps shopback ya. Sebab rules shopback, 1x transaksi berjaya = 1x cashback.

Akhir sekali, semoga anda semua berjaya penuhi checklist dibawah ;

Harga Sale ☑
Diskaun Voucher ☑
Cashback Lazada ☑
Cashback Shopback ☑

Yang belum download Shopback, boleh download guna link dibawah untuk dapat RM5

Shopback The Smarter Way

Selamat membeli-belah, Beli barang yg perlu & berbelanjalah secara Bijak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *